fbpx

Ons verhaal

Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters rondreizen door Afrika. Onze voertuigen worden in het eigen atelier ontworpen en door iedereen beschouwd als dé referentie. Zo zit u maar met maximum 17 personen in de truck terwijl dit bij andere organisatoren tot 24 personen kan gaan. Alle rondreizen zijn bovendien meerdere malen uitgetest, met als besluit dat ze de absolute top zijn.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 8u30 tot 18u00
Zaterdag - Zondag GESLOTEN

+32 53 60 61 51

Ma - Vr 9.00 - 18.00

Top
Zimbabwe - Drifters
fade
3270
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3270,theme-voyagewp,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,woocommerce-no-js,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Zimbabwe

Over Zimbabwe

Zimbabwe is ontegensprekelijk één van de mooiste landen van Zuidelijk Afrika. Het beschikt over spectaculaire troeven: historische ruïnes, één van de grootste rivieren in Afrika en een gigantisch wildbestand in de vele nationale parken (eigenlijk is Zimbabwe één groot nationaal park). Bovendien beschikt het land over een heel goede infrastructuur en zal de bevolking u met open armen ontvangen. Zimbabwe heeft enkele moeilijke jaren achter de rug en het toerisme komt langzaam maar zeker weer terug. Ga nu voor het opnieuw een topbestemming wordt. U zal genieten van fantastische safari’s in Nationale Parken waar u quasi alleen bent.

Zimbabwe heeft een gematigd savanneklimaat in de laaglanden. In de winter (juni tot augustus) is het er warm en zonnig. ’s Nachts koelt het af. In de zomer (september tot mei) is het regenachtig met vaak korte hevige onweders. Het regenseizoen loopt van november tot maart.

Goed om weten

Hoofdstad
Harare
Tijdzone
GMT+0
Talen
Engels, Shona, Ndebele
Munteenheid
De lokale munteenheid is de Zimbabwaanse Dollar, maar deze wordt nog zelden gebruikt. Betalingen gebeuren in Amerikaanse dollar en Zuid-Afrikaanse Rand. Neem op voorhand cash geld mee, want geld afhalen is niet bij elke bank mogelijk.
Visum
Verplicht

Gezondheid

Er is geen gele koorts risico, maar vaccinatie is officieel vereist als u vertrekt uit een land waar gele koorts voorkomt of er langer dan 12 uur in transit was. Er is een belangrijk malariarisico in het hele land. We raden insectenwereld middel aan in combinatie met malariapillen.

You don't have permission to register