fbpx

Ons verhaal

Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters rondreizen door Afrika. Onze voertuigen worden in het eigen atelier ontworpen en door iedereen beschouwd als dé referentie. Zo zit u maar met maximum 17 personen in de truck terwijl dit bij andere organisatoren tot 24 personen kan gaan. Alle rondreizen zijn bovendien meerdere malen uitgetest, met als besluit dat ze de absolute top zijn.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 8u30 tot 18u00
Zaterdag - Zondag GESLOTEN

+32 53 60 61 51

Ma - Vr 9.00 - 18.00

Top
Voertuigen, gidsen & uitrusting - Drifters
fade
421
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-421,theme-voyagewp,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,woocommerce-no-js,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Drifters / Voertuigen, gidsen & uitrusting

Voertuigen, gidsen & uitrusting

Alle voertuigen van Drifters zijn ontworpen op een manier die onze decennialange ervaring met de safari-industrie weerspiegelt.

Voertuigen

Enkel nieuw aangekochte voertuigen worden gebruikt. Passagierscabines, koetswerk en opslagruimtes zijn allemaal op maat gemaakt volgens onze specificaties, waarbij veiligheid van de passagiers, comfort en betrouwbaarheid in rekening worden gebracht. Alle voertuigen worden voor elk vertrek van een expeditie nagekeken, hersteld en volledig herbevoorraad.

Gidsen

Alle Driftersgidsen zijn gekwalificeerde, full-time professionals en geregistreerd bij de Field Guides Association of Southern Africa en South African Tourism. Alle gidsen zijn specifiek geregistreerd en vergund om u een informatieve, veilige en aangename ervaring te kunnen aanbieden, wat uw keuze van safari ook moge zijn.

Participatie

Gedurende elke Driftersexpeditie worden de deelnemers betrokken in de dagdagelijkse organisatie van de safari en zullen ze aan alle aspecten ervan deelnemen.

Uitrusting

Vanaf januari 2014 introduceert Drifters kampeerbedden in plaats van de gebruikelijke rubberen matjes bij alle rondreizen. Deelnemers worden gevraagd om zelf voorzien te zijn van een slaapzak, kussens en handdoeken. Slaapzakken voor rondreizen die starten in Johannesburg of Kaapstad kunnen ter plaatse gekocht worden (€ 40/stuk).

Het gebruikte voertuig zal afhangen van de grootte van de groep en andere factoren . Alle voertuigen hebben dezelfde kenmerken.

 • Autogordels: voorzien voor passagiersveiligheid
 • Zonneschermen
 • Lange-afstand benzinetanks
 • Intercom: stelt de gids in staat om met de passagiers te communiceren
 • Wasbak uit roestvrij staal: voorziet in hygiënische, handige afwasmogelijkheid
 • Krachtige turbo-aangedreven dieselmotor
 • Opslagkastjes: voor uitrusting
 • 400 Liter watertank om te voorzien in veilig water voor gebruik ten allen tijde
 • Tafel en kookuitrusting uit roestvrij staal: voor hygiënische voedselbereiding
 • Gasvuurtjes: voorzien in een propere, snelle en efficiënte kookuitrusting
 • Kampvuren maken we om te koken, wanneer dit kan gebeuren zonder schade te berokkenen aan de omgeving
 • Kaarten: voorzien ter gebruik van de deelnemers
 • Bibliotheek: boeken ter referentie voor het gebruik van de deelnemers
 • Individuele deelnemerskastjes: toegankelijk tijdens de reis

De vrachtwagens die gebruikt worden voor Oeganda zijn vergelijkbaar met de standaardtrucks, maar ze zijn aangepast voor ruw terrein. Dit voertuig trekt een aanhangwagen voort, waardoor we in staat zijn om een kamp op te zetten, en dan verder te gaan op game drives zonder steeds opnieuw te moeten inpakken.

Het aantal passagiers is beperkt tot 13 om maximale gelegenheid te bieden om het wild te zien. Deze voertuigen zijn verder ook volledig uitgerust voor het maximale comfort van de passagiers.

Voor kleine groepen worden Landcruisers ingezet.

Deze voertuigen worden ingezet bij kleinere groepen. De landcruisers zijn op vergelijkbare wijze uitgerust als de vrachtwagens en zijn 4x4 aangedreven.

Bekijk de video

Happy Customers

“The overdressed traveler betrays more interest in being seen than in seeing, while the true traveler knows that the novel world about her serves as the most appropriate accessory.”

Gregory Maguire,
Wicked

“It is always sad to leave a place to which one knows one will never return. Such are the melancolies du voyage: perhaps they are one of the most rewarding things about traveling.”

Gustave Flaubert,
Flaubert in Egypt

“We leave something of ourselves behind when we leave a place, we stay there, even though we go away. And there are things in us that we can find again only by going back there.”

Pascal Mercier,
Night Train to Lisbon
You don't have permission to register