Ons verhaal

Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters rondreizen door Afrika. Onze voertuigen worden in het eigen atelier ontworpen en door iedereen beschouwd als dé referentie. Zo zit u maar met maximum 17 personen in de truck terwijl dit bij andere organisatoren tot 24 personen kan gaan. Alle rondreizen zijn bovendien meerdere malen uitgetest, met als besluit dat ze de absolute top zijn.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 8u30 tot 18u00
Zaterdag - Zondag GESLOTEN

+32 53 60 61 51

Ma - Vr 9.00 - 18.00

Top
Over Drifters - Drifters
fade
243
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-243,theme-voyagewp,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,woocommerce-no-js,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-breadcrumbs-area-text-size-medium,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 
Drifters / Over Drifters

Over Drifters

Drifters – opgericht in 1983 – heeft zich bijzondere moeite getroost om één van de meest uitzonderlijke organisatoren te worden binnen het zuidelijk Afrikaanse toerisme. Onze filosofie is gericht op duurzaamheid – de zekerheid op lange termijn dat elke activiteit die wij ondernemen in eender welk natuurgebied moet bijdragen tot het behoud en het welzijn van de bewoners van dat gebied. Op die manier zorgen wij ervoor dat toekomstige generaties ook in staat zullen zijn om diezelfde streken te bezoeken en zullen kunnen genieten van dezelfde ervaring als hun ouders voor hen.

 

Drifters‘ groei is geleidelijk en berekend geweest, en over de jaren heen hebben we de benijdenswaardige reputatie verworven een onklopbare prijs/kwaliteit-verhouding te bieden. Waar voor uw geld bieden, wil echter niet zeggen dat we in een minderwaardig product voorzien; wel integendeel. Onze pakketten staan er om bekend om veel meer in te houden dan andere vergelijkbare aanbiedingen, en onze uitgebreide infrastructuur aan wildreservaten, boskampen, lodges, boten, kano’s, avontuuruitrusting en alle andere middelen waarvan Drifters zelf eigenaar is, zorgen ervoor dat onze klanten genieten van het beste van Afrika zonder extra kosten.

 

Aangezien ons bedrijf gevestigd is in Zuidelijk Afrika, en ook haar eigenaars uit ditzelfde gebied komen, beschikt Drifters over een geregistreerd bedrijf in elk land waarin we actief zijn en stellen we een groot aantal lokale inwoners aan het werk in al deze landen. Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat een deel van hun reiskosten onmiddellijk doorstroomt naar al die lokale gemeenschappen. Drifters is ook lid van alle belangrijke toeristenassociaties en autoriteiten, en beschikt over de nodige licenties en verzekeringen om te kunnen opereren doorheen het gehele gebied. Op die manier kunnen wij voor onze deelnemers zowel hun aansprakelijkheid verzekeren als hen veiligheid en een gerust gemoed aanbieden.

 

Elk van onze expedities is gericht op de interessante en vaak unieke fauna en flora van Afrika, en om deze reden verlaten wij vaak de platgetreden paden om afgelegen gebieden te ontdekken waar weinig of geen vertrouwde infrastructuur te vinden is. In deze gebieden wordt meestal gekampeerd, maar alle benodigd materieel wordt voorzien, en er is geen voorafgaande ervaring vereist. Het enige dat moet meegebracht worden is een slaapzak, handdoeken en een bijkomend matras (indien gewenst). Wanneer we in bewoonde gebieden aankomen waar faciliteiten bestaan, gebruiken we Inns, bungalows of kleine hotels. Hoewel Driftersexpedities gebaseerd zijn op tweepersoonsaccommodaties, rekenen we geen single supplement aan voor individuele boekingen.

 

Dit alles gezegd zijnde, rest er ons nog enkel u, de klant. We mikken op een avontuurlijk publiek tussen de 12 en de 68 jaar met mensen die door hun eigen actieve deelname aan de expeditie het maximum aan genot willen beleven. Ons deelnemersveld bestaat uit normale, bescheiden mensen met elke mogelijke levensloop en afkomstig van over de gehele wereld, die uit eigen beweging gekozen hebben voor een kampeersafari om zo een uitzonderlijke ervaring te beleven.

 

Indien u werkelijk een Afrikaanse safari wenst mee te maken te midden van een kleine, internationale groep, en u koestert de gedachte aan een omgevingsbewuste, educatieve en avontuurlijke belevenis waarbij Roughing it and Loving it de ordewoorden zijn, dan is Drifters uw enige optie.

Live To Travel is de officiële vertegenwoordiger van Drifters in België en Nederland. In beide landen zijn we verzekerd om in geval van financieel onvermogen onze verplichtingen tegenover de reiziger na te komen:

In België via Europese Goederen en Reisbagageverzekeringsmaatschappij nv, Tweekerkenstraat 14, 1000 Brussel. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw
In Nederland via SGR. Live To Travel heeft aansluitingsnummer 3387

Kantoor in België

Gentsesteenweg 37
9300 Aalst

Phone: +32 53 60 61 51

Email: info@drifters.be

Aanbevolen

You don't have permission to register