Onze rondreizen

Onze lodges

Hazyview Lodge

Hazyview, Zuid-Afrika

Ligging

De Greenfire Hazyview Lodge ligt op slechts 7 km van Mpumalanga stad en 25 km van het wereldberoemde Kruger Nationaal Park. De omgeving waar de lodge zich in bevindt is werkelijk spectaculair. Het werd namelijk gebouwd op palen in een inheems bos, met uitzicht op de schitterende Sabie rivier.

De lodge is de ideale uitvalsbasis om het Krugerpark en andere nabijgelegen trekpleisters te verkennen. De Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, God's Window, verschillende adembenemende watervallen en de steden Pilgrim's Rest en Graskop zijn zeker de moeite waard.

Accommodatie

De Greenfire Hazyview Lodge beschikt over 14 tweepersoonskamers met eigen badkamer. Ze zijn erg comfortabel en zijn uitgerust met ventilatoren.

Eten & drinken

In deze lodge verblijven gasten op basis van kamer en ontbijt. Als u echter graag een diner rond een tranditionele Zuid-Afrikaanse 'braai' (barbecue) meemaakt, wordt dit graag voor u geregeld.

Faciliteiten & activiteiten

U kan een duik nemen in het zwembad om af te koelen in het zwoele klimaat of de zonsondergang bewonderen in de bar na een dagje sightseeing of wilde dieren spotten.

Voor de meer avontuurlijke reiziger zijn er genoeg activiteiten om zich gedurende de dag bezig te houden: raften, spannende 'tube rides' op de rivier en prachtige mountainbikeroutes.   

Prijzen voor 2019:

Prijs per persoon per nacht op basis van kamer en ontbijt:
Dubbel: € 45,00        Single: € 55,00

Hazyview Lodge
Hazyview Lodge
Hazyview Lodge
Hazyview Lodge
Hazyview Lodge