Onze rondreizen

Onze lodges

Game Lodge

Kruger Nationaal Park, Zuid-Afrika

Adres: Balule Private Game Reserve, nabij Kruger Park, Limpopo Provincie, Zuid Afrika
E-mail: info@drifters.be 

Greenfire Game Lodge ligt in het Balule privaat wildreservaat (35 000 ha), vlakbij het Kruger Nationaal Park, op slechts 17 km van Hoetspruit. Het biedt een unieke ervaring aan de veeleisende safariliefhebber, zonder af te wijken van de Drifters filosofie “een authentieke Afrikaanse ervaring aan een realistische prijs”. Voor de grote avonturiers raden wij safariwandelingen aan onder begeleiding van een gids of u kunt kiezen uit één van de safaritochten in open jeep. Er zijn 5 ruime, luxueuze suites met rieten dak. Elke suite heeft een tentslaapgedeelte, elektriciteit, badkamer met douche en een privé terras met uitzicht op de Mohlabetsi rivierbedding. Het centrale lodgegebouw heeft schaduwrijke veranda's en een comfortabele lounge met uitzicht op het zwembad in de rotsen. Na de terugkeer van de ochtendactiviteit, wordt de brunch geserveerd in de veranda en het diner in de traditionele boma onder de Afrikaanse sterrenhemel. Het Drifters pakket is inclusief maaltijden, safaritochten, wandelingen en retourtransfer naar Eastgate luchthaven.

Prijzen 2019: inclusief safari's, wandelingen, maaltijden en transfer H/T Eastgate Airport (Hoedspruit) - Dubbel: € 295,00 per persoon - Single: € 350,00 per persoon

Greenfire biedt ook een 4-nachten Game Lodge pakket inclusief daguitstap naar Kruger Park en Blyde River Canyon aan € 1100 pp in dubbel en € 1300 in single.

Game Lodge
Game Lodge
Game Lodge
Game Lodge
Game Lodge