Onze rondreizen

Onze lodges

Drakensberg Lodge

KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Deze 1000 hectare grote boerderij, een nationaal erfgoed, moet worden gezien om gewaardeerd te worden. De lodge is uitsluitend bereikbaar met 4x4 voertuig of per transfer dat geregeld kan worden. Deze berglodge bevindt zich op een hoogte van 1800 meter boven zeeniveau en ligt in de schaduw van de grotere Dragon gebergte – ideale bergverblijf met weelderig groen in de zomer en vaak met sneeuw bedekt in de winter.

De kliffen boven de lodge huizen een kolonie van Kaap gieren, lager zijn elandantilopen en vele andere dier- en vogelsoorten terug te vinden. In de inheemse bossen zijn er verborgen grotten en schilderijen van Bosjesmannen te vinden. Spectaculaire watervallen met diepe dalen en hoge pieken vormen het ideale terrein om te wandelen, klimmen, mountainbiken, paardrijden of gewoon van het uitzicht genieten. Begeleidde wandeltochten per paard zijn mogelijk op aanvraag.

De accommodatie wordt verzorgd in blokhutten in Canadese stijl, kamers met twin bedden beschikken over een eigen badkamer en een open haard. De gemeenschappelijke lounge, de eethoek, en de gezellige bar bieden een gezellig uitzicht op de Royal Natal nationaal park en het beroemde amfitheater. Alle maaltijden worden verzorgd in deze lodge.


Prijzen 2019: Single: € 110,00          Dubbel: € 90,00
Vol pension

Drakensberg Lodge
Drakensberg Lodge
Drakensberg Lodge
Drakensberg Lodge
Drakensberg Lodge