Onze rondreizen

Onze lodges

Onze lodges

Onze lodges

Met Drifters richten we ons op de reizigers die meer willen dan een eenvoudig hotel of een kleine bed & breakfast. Het Driftersconcept is gebaseerd op een bescheiden, persoonlijke service op een locatie met natuurlijke schoonheid en attracties. In onze lodges worden maaltijden bereidt voor de avonturiers.

Met zijn 24 jaar ervaring in het ecotoerisme en de vakantie-industrie, heeft Drifters een verzameling aan lodges en kampen opgebouwd. Deze zijn allemaal perfect gelegen, zowel vanuit geografisch als ecologisch standpunt. Elke site is zorgvuldig uitgekozen en opgebouwd om te voldoen aan ons motto: "Goede prijs, perfecte locatie - rustiek, maar comfortabel".

Meer dan enkel op de accommodatie, concentreert Drifters zich op de ervaring. Elk domein is zo ontworpen dat de gasten rechtstreeks in contact komen met het beste dat de regio's te bieden hebben, zoals wilde dieren, landschappen, de oceaan en de cultuur. Onze klemtoon ligt altijd op de omgeving, en naast de lodges in de steden, bieden al onze domeinen een uitzonderlijk natuurlijke omgeving waar de reizigers kunnen verkennen, wandelen, fietsen of gewoon ontspannen. Onze toewijding aan natuurbehoud is de prioriteit.

Op de Drifters' domeinen zullen onze ervaren staf en managers u persoonlijk verwelkomen en steeds paraat staan om u advies te geven over de activiteiten en bezienswaardigheden.  Om voor u het ideale avontuur te creëren kunnen onze Driftersdomeinen als link fungeren tijdens uw reis om u zo de nodige continuïteit te garanderen. Ons reservatiekantoor zal u graag bijstaan met advies over de verschillende routes en opties die beschikbaar zijn.

Vertrekpunten

Hoewel deze lodges hoofdzakelijk worden gebruikt voor de accommodatie van de Drifters geprogrammeerde expedities, zijn zij op aanvraag ook beschikbaar voor privégroepen en individuele reizigers. Elke lodge is doelbewust gebouwd of gerestaureerd op een unieke locatie en steeds met ons handelsmerk van avontuurlijke toerisme in het achterhoofd. Waar u ook verblijft, u zal steeds omringd zijn door avontuurlijke activiteiten en een warme sfeer, dit alles voor een redelijke prijs. Contacteer Drifters of uw reisagent voor meer informatie over deze lodges.

Drifters Johannesburg Lodge

Adres: 25 Alida Street, Northcliff, Johannesburg (nabij Byers Naudé Drive)
E-mail: info@drifters.be 

Alle vanuit Johannesburg vertrekkende expedities doen dit vanuit Johannesburg Lodge op het tijdstip aangegeven op uw tourvoucher.
Gelegen in Northcliff, de betere buurt in het noordwesten van Johannesburg, is deze mooie lodge met strodak de ideale verblijfplaats alvorens te vertrekken of aan het einde van uw reis. Dankzij de dichtbijgelegen winkels, restaurants, banken, bioscopen, snelwegen, openbaar vervoer en de wondermooie Emmarentia Dam, beschikt deze lodge over een ideale, idyllische ligging. De accommodatie bestaat uit tweepersoonskamers met aangrenzende badkamer. Een zwembad, prachtige tuin, winkel en restaurant staan ter beschikking van onze gasten.
Luchthavenvervoer kan op aanvraag geregeld worden, evenals het opslaan van de bagage en parking. Voor selfdrive klanten kunnen wij ervoor zorgen dat de auto hier wordt afgeleverd. Daguitstappen kunnen geboekt worden bij aankomst.

Drifters Cape Town Lodge

Adres: 9 Arthurs Road, Sea Point, Cape Town (nabij Main Road)
E-mail: info@drifters.be
 
De Drifters Cape Town Lodge is zowel het vertrekpunt voor de 24-daagse expeditie Kaapstad via Victoria Watervallen tot Johannesburg, als het eindpunt van de 18-daagse Zuid-Afrika Expedities. Gelegen in Beach Point, zo goed als op het strand, ligt deze prachtige lodge op de ideale plek om alle belangrijke attracties van de stad te bezoeken. Met zijn 12 tweepersoonskamers - de meeste met aangrenzende, sommige met gedeelde badkamer, vormt dit de perfecte verblijfplaats voor enkele rustgevende nachten.
Luchthavenvervoer op aanvraag. Shuttlevervoer naar de haven passeert op geregelde tijdstippen langs de lodge. Voor selfdrive reizigers kan hun voertuig hier worden afgeleverd.
Een exclusieve Penthouse is ook beschikbaar. Gelieve ons te contacteren voor verdere informatie.